Ароматизирани листа от рози - Rose Petal Explosion

14 лв.

В наличност

Шепа от ароматизирани изкуствени листенца от рози, продавани в елегантна картонена кутия. Разпръснати на леглото, килима или във ваната тези розови листенца създават бляскава романтична атмосфера, изгладете до съвършенство детайлите на декора, за да може да се насладите на горещата вечер без да мислите за нищо друго!

Bijoux Indiscrets поставя страстна съблазън на картата с тези ароматизирани розови листенца. Създайте опияняващо място за разточителна любовна нощ. Никой няма да може да устои на следата от тези безупречни и красиви ароматизирани розови листенца. Този секси фетиш е подходящ подарък за всеки, който иска да създаде истински романтична обстановка!


Сексът е важна част от живота на всеки възрастен. Но дали ще бъде разнообразен, емоционален, ярък и незабравим зависи само от вас. Един от най-достъпните начини да се постигне разнообразие са секс играчките. Ние не само продаваме играчки за възрастни, ние помагаме да изпитате удоволствие, което ще донесе хармония във вашият интимен живот.
Особеност Ароматизирани
Пол Унисекс
Тип Лиса от рози
Цвят Червен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.