Интимен душ за вагинална и анална употреба - Douche Unisex Black

32 лв.

Изчерпан

Насладете се на удоволствието след почистване с това луксозно трио за анална и вагинална хигиена. Взаимнозаменяем комплект, уникално проектиран за разнообразни усещания, на които можете да се насладите сами или със специален човек. Съвместим с всички видове лубриканти. Превъзходна почистваща система, състояща се от гумена помпа и 3 различни накрайника с перфорирани дюзи. Просто напълнете с вода, вмъкнете и изцедете. Ефектът ще бъде наистина успокояващ!

Този интимен душ е задължително хигиенно средство за цялостна интимна чистота. Задължителен продукт за всички, които им е необходима подготовка преди анален секс. Притежава 3 сменяеми накрайника. Едната вложка е с крив връх и е предназначена за G-spot употреба, като освен хигиенно предназначение има и стимулиращ ефект, втората част е с дюза в страни, а третият накрайник е приятно набразден, като е подходящ за използване в ануса или вагината. Изцяло свободен от фталати за истинско забавление без алергии, перфектен продукт дори за потребителите с най-чувствителна кожа, този супер комплект е отличен помощник, като обединява удоволствието с чистотата.


Всеки има свои методи, но целта е една. Разполагаме с многобройни продукти в разнообразни категории.  Екипът на Passion.bg е готов да даде на всеки клиент индивидуална информация и препоръки. Стремим се да доставяме качествени артикули, без дефекти и повреди. Дискретността за нас е на първо място в бизнеса и отношенията ни с клиенти. 

Водоустойчив Да
Диаметър 1 - 1,5см.
Дължина 11см.
Комплекта включва 3 взаимозаменяеми приставки
Обща дължина 22см.
Особеност Гъвкав и лесен за употреба
Пол Унисекс
Предназначение Вагинална и анална употреба
Тегло 140гр.
Тип Анално-вагинален душ с три накрайника
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.