Дилдо в екстремно голям размер - American Bombshell Bunker Buster

101 лв.

В наличност

  • Производител: Doc Johnson
  • Модел: DOCJ000421

Усетете силата на тежките оръжия с American Bombshell Bunker Buster. Серия, която никога няма да ви остави без оргазъм. Много подходящ за истински мъже, които обичат да играят игрите за възрастни. Масивен продукт за опитни анални играчи. Играчка с ясно оформени вени за допълнителна стимулация и мощна засмукваща основа, за да можете да го закрепвате към всяка гладка повърхност.Искате ли да си играете с големите момчета? Bunker Buster е за вас! Произведен с гордост в Америка с гаранция за качество! Bunker Buster е силно оребрен за подсилване на вашето удоволствие. 

Най-впечатляващата линия от екстремни секс играчки е American Bombshell. Това великолепно дилдо предлага цялата дължина и със сигурност цялата дебелина, от която се нуждаете. Вдъхновяващ във всеки един смисъл на думата. Ултра реалистичният Bunker Buster е изработен в нежно сив цвят. Размерите на Buster определено няма да ви разочароват. Лъскавият и драматично заострен връх прави вмъкването гладко и бързо, предлагайки точка на влизане, която бързо се разширява. С равномерно широк диаметър по цялата дължина на вала, Buster се гордее с тонове повдигнати, ултра стимулиращи текстури под формата на вени, за да се наслаждават на вътрешните стени в интимната област. В основата има мощна всмукателна чаша, която осигурява здрав потенциал за употреба със свободни ръце по цялата дълбоко проникваща дължина.

Съвместим с лубриканти, както на водна така и на силиконова основа.


Анонимно мнение за продукта: След като се наслаждавах на предишната ми играчка няколко години, помолих съпруга ми да намери нещо по-дебело. Е, това е много по-дебело, толкова много, че не можах да преодолея главата при първите опити. Снощи, с много лубрикант, успях... и всичко, което мога да кажа е WOW! Имах най-взривяващия оргазъм, който не съм си представяла, че съществува. Не мога да чакам и искам да опитвам отново и отново

Вакуум вендуза Да
Вмъкваема дължина 24,6см.
Водоустойчив Да
Диаметър 8,13см.
Дължина 27,2см.
Екстри Текстурирана повърхност за допълнителна стимулация
Материал PVC
Особеност Без фталати, безопасен за тялото, твърд и гъвкав
Предназначение Анална и вагинална употреба
Размер Перфектен за напреднали играчи
Тегло 1,11кг.
Форма Реалистична
Цвят Сив

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.