Вибратор с нов дизайн - Pretty Love, Arthur

49 лв.

В наличност

  • Производител: Pretty Love
  • Модел: DEBRA00731

Разнообразете стандартните интимни моменти с тази великолепна секс играчка. 

Въпреки че е различен от обикновените вибратори, този малък елегантен палавник ще ви стимулира качествено и различно! Всъщност Arthur с лекота ще ви предложи чувствен множествен оргазъм със своята проникваща дължина от 9,5см. и ширина от 3,2см. лесно ще ви съблазни. Освен това заоблената му глава е осеяна с пъпки, които подсилват ефекта и правят стимулацията на G-точката още по интензивна! Освен това, Arthur изцяло водоустойчив, като е произведен от висококачествен силикон, който е напълно безвреден за тялото. Той ще се плъзне с лекота в интимните ви области благодарение на гладката си и нежна повърхност.


Ако вашият партньор желае да участва оставете го да ви поглези с играчката, повярвайте ни ще му хареса да си играе с вас и да ви достави това неизпитвано удоволствие... просто може да му давате инструкции!  Марката PRETTY LOVE подчертава своя опит чрез този уникален продукт. Известни с високите си постижения, ние осигуряваме комфорт и производителност на всичките продукти, които произвеждаме!


Изследванията показват, че сексуалните играчки добавят допълнително измерение към физическото удоволствие. Ето защо не е изненадващо, че тези играчки са популярни и се продават в цял свят.

G-точка стимулатор Да
Батерия тип AAA
Брой батерии 2
Вибрационни режими 7
Вмъкваема дължина 10см.
Водоустойчив Да
Гаранция 1 година
Диаметър 3,25см.
Дължина 20см.
Екстри 2 мощни и тихи мотора, 3 режима на въртене, ергономична форма, лесен контрол на упраление
Клитор стимулатор Да
Материал Силикон, ABS
Мултифункционален Да
Пол За жени
Предназначение Вагинална употреба и клитор стимулация
Тегло 100гр.
Тип Заек, двойна стимулация
Цвят Лилав

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.