Аксесоар за напляскване във формата на сърце - Heart Crop 66см.

19 лв.

В наличност

  • Производител: Devil Sticks
  • Модел: DEVIL00031
Цялото тяло ще тръпне под ударите на ездача, надежден и качествен фетиш аксесоар! Разкрийте най-мрачните си фантазии и дайте нова насока на интимния живот!

Изработен от материали с високо качество, този аксесоар ще накара вашият роб да стене от удоволствие. Определено и двамата ще се наслаждавате на употребата от този очарователен камшик. Когато този продукт е в ръцете ви, вашата половинка ще изпълни всичките ви желания.

Идеален за греховни BDSM игри, този дяволски камшик е изработен с PVC дръжка и кожа, която ще пари най-чувствителните части от тялото на всеки, който заслужава определено наказание и леко пошляпване. Продукт, който без съмнение ще се превърне в любим инструмент и трябва притежавате, за да го използвате по време на луди интимни моменти или диви и необуздани партита! Притежава  много гъвкав дизайн, пръчката ще позволи свобода на движение и ще бъде в състояние да се огъва според вашите изисквания!

Всеки има свой фетиш, но не всеки го е открил. Ти знаеш ли какъв е твоят? Тайната за откриването на фетиша е експериментирането и предизвикването на въображението. Готов ли си да експериментираш? Дори най-малкият детайл може да събуди дълго прикритият фетиш и да откриете това, което най-много ви възбужда. Маска за очи, украшения за тяло, пискюли за зърна или ръкавици това е само част от аксесоарите, които могат да ви помогнат при търсенето на възбудата. Ако вече сте открили вашият тук може да откриете това, от което имате нужда. 

Водоустойчив Да
Диаметър На сърцето 7см.
Дължина 66см.
Материал Кожа, PVC
Особеност Удобна ръкохватка, много, гъвкав, дължина на дръжката 17см.
Пол Унисекс
Тегло 70гр.
Тип Аксесоар за напляскване
Форма Сърце
Цвят Червено-черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.