Анален плъг с уникален дизайн и удобен пръстен за захващане - Icicles №37

44 лв.

В наличност

Изработен от боросиликатно стъкло, Icicles № 37 от Pipedream е ръчно изработена стъклена запушалка с елегантен черен нюанс и гладък уникален дизайн. Черният стъклен плъг се отличава със заострен връх, като е облицован с множество издатини, които подобряват аналното удоволствие и правят усещането многократно по-приятно. Играчката има голям пръстен за удобно захващане и лесно маневриране при употреба.

Идеален за потребители търсещи удоволствие с чувствителна кожа, стъклото е хипоалергично и не е дразнещо, плюс това може да се използва с абсолютно всички типове лубриканти. Почиствайте преди и след употреба, като използвате топла сапунена вода или добра течност за почистване на играчки. Избягвайте абразивните повърхности, за да запазите Icicles № 76 в най-добра форма за възможно най-дълъг период от време.

Играчките от стъкло са особено адаптивни към промените на температурата, като ще се затоплят естествено, за да съответстват на топлината на тялото по време на игра. Може да се загреят или да се охладят за по-драматично и различно усещане. 100% безопасни за тялото и напълно хипоалергенни. Температурно-възприемчивите свойства на стъклото, го правят предпочитан материал пред останалите.


Анонимно мнение за продукта: Жена ми обича аналната игра и обича двойното проникване. Тази анална красота е перфектна за нейните желания и ги задоволява напълно. Произведен е с перфектен размер, а стъклото винаги е правилен и подходящ избор. Визуалната естетика също е приятна за окото. Силно препоръчително за анални ентусиасти или начинаещи.

Вмъкваема дължина 9,5см.
Водоустойчив Да
Диаметър 3см.
Дължина 15,2см.
Материал Стъкло
Особеност Без фталати, хипоалергенно, температурна чувствителност, текстурирана повърхност за допълнителна стимулация, пазете от счупване, съвместим с всички видове лубриканти, удобна ръкохватка
Пол Унисекс
Предназначение Анална употреба
Тегло 204гр.
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.