Мастурбатор, вибрираща реалистична вагина - Man Q Fill Her Up!

111 лв.

В наличност

Винаги сте искали да имате подвижна истинска вагина под ръка, сега това е възможно! Телесен цвят, реалистичен външен вид, интензивно усещане, материя досущ като човешката. Какво повече да искаме още от един мастурбатор?

Man Q Fill Her Up, е реалистична вибрираща вагина, която ще задоволи всички ваши нужди. Произведена от висококачествен материал, който е досущ като истинско влагалище на външен вид, при допир и при проникване. Оребренеата вътрешна текстура засилва усещането и стимулацията, а вибрациите, които излъчва се регулират лесно и ще направят сексуалната игра още по интензивна и вълнуваща!

Man Q Fill Her Up е с размери от 17,7см.12,8см. а вибрациите се поддържат от 2бр. AA батерии, които са включени в комплекта. Не забравяйте да използвате достатъчно количество лубрикант на водна основа, за да бъде удоволствието от играта пълно! Не забравяйте да почистите след употреба, за да бъде готова при следващото сексуално приключение!


Няма да открием топлата вода, заявявайки, че всеки мастурбира. ВСЕКИ. И ако някой отрече категорично това твърдение, значи нещо сериозно не му е наред. Или пък си има прекалено отзивчива половинка, за което можем само да му завиждаме, но и да го поздравим, разбира се. Добрият вибратор обаче е верен приятел както на дамите, които нямат постоянен партньор, така и на тези, които си имат такъв. И докато за първия случай всичко е ясно, за втория ще кажем само, че подобна играчка може да внесе пикантна нотка в отношенията на една двойка и сериозно да разнообразни сексуалния им живот. 
Батерия тип AA
Брой батерии 2
Вибрации Да, Мултискоростни
Водоустойчив Да
Диаметър 12,8см.
Дължина 17,7см.
Материал Термопластичен еластомер
Пол За мъже
Тип Вибриращ мастурбатор, вагина
Форма Реалистична
Цвят Телесен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.