10 вида оргазъм и как да ги изпитате?

Кой оргазъм искаш да изпиташ?

Говорейки по въпроса за женския оргазъм, който дълго време се смяташе за нещо митично, ако не и за напълно безполезно, то през 21-ви век влязохме под лозунга „ УДОВОЛСТВИЕ ЗА ВСИЧКИ!“ Днес ще разкрием тайните за това удоволствие за жените.

Как да достигнем до клиторен оргазъм?

Клиторът, описан през 16ти век като „ мястото на възхищение за жена“, наистина е уникален орган, защото единствената му цел е да доставя  и концентрира сексуални усещания. Изпълнен с нервни окончания, наподобява мъжкия оргазъм – много ярък, остър и къс.

Стимулирането на клитора може да бъде директно с ръце или с език. А ние ви препоръчваме клиторстимулатори и масажори.

Как да достигнем до вагинален оргазъм?

За този вид удоволствие всички средства работят: Вагинален секс, ръце, секс играчки…Факт е, че във влагалището на жената има точки, стимулирането на които води до оргазъм. Добре познатата G-точка се намира на предната стена на вагината на  2-2,5 см от входа на влагалището. Вагиналният оргазъм отнема  малко повече време от клиторния, но си струва. Усещанията са по-дълбоки и по-силни.

SQUIRT !

Говорейки за вагинален оргазъм, не е възможно да не говорим за струята или „ струята на оргазма“. С основание често за този вид оргазъм чуваме ” в най-горещия момент, жената буквално изригва”.

При определено въздействие върху зоната на G-точката се стимулира парауретралната жлеза, която се намира непосредствено до уретера. Представлява система от каналчета, които са обградени от нервни окончания. Жените които са изпитвали реактивен оргазъм, признават, че  не е само физическо, но и емоционално усещане. Доста от тях го оприличават на течност, която излиза на капки или струйка, приличайки на напикаване. Това е защото  усещането е същото, а и посоката на течността е същата – основата на пикочния канал.

Смесен оргазъм – вълни на удоволствие

Два оргазма, са по-добри от един! Работата на две групи нервни окончания наведнъж се характеризира с доста висока ефективност и интензивност на усещанията! При едновременно стимулиране на клитора и  G-точката, ще изпитате истинска вълна от удоволствие.

Тук отново може да използвате ръцете и езика си, както и  специални вибратори за двойки с двойна стимулация.

Множествен оргазъм?

Казват, че само 17 % от жените могат да изпитат това чувство, но това не е съвсем вярно. Първо – всичко е настроение! Да, клиторът след оргазъм става свръхчувствителен и е по-добре да го оставим сам и да преминем към гърдите, бедрата, G-точката.

Можете да продължите да стягате вагиналните мускули по време на оргазъм – тялото ще разбере сигнала и ще ви даде друг. Някои жени казват, че охлаждането на чувствителни зони им помага – стъклените играчки са идеални за това и можете да ги държите в хладилника предварително.

Маточен оргазъм

Този тип оргазъм се постига чрез стимулиране на стените на матката и се проявява в множество контракции на матката. Възможно е да се получи толкова “дълбоко” или с дълъг пенис, или с голямо дилдо. Но не трябва да прекалявате- постоянното дразнене на стените на матката е вредно за здравето на жените.

Точка U оргазъм

Точка U, или прoсто уретрата, се намира между клитора и входа на вагината. Усеща се, че е близо до клитора и може да бъде достигнат по същия начин: с пръсти или език. Важно е да се фокусирате върху чувствата на партньора си, засилената стимулация ще бъде доста неприятна.


Оргазъм на „ гали гърдите“ NIPPLGASM

Да, гърдите също могат да бъдат източник на оргазъм.
Името на този вид удоволствие идва от английската дума „Nipple”
Е всичко е доста просто  – галене, смучене, изтръпване… важно е да не се прекалява, подобно на клитора, зърното на жената е изпълнено с нервни окончания и твърде много стимулация може да предизвика дискомфорт.

И тук сексуалната индустрия може да се справи без ръце. Специалните вакуумни масажори ще приведат зърната в стабилна “ерекция”.

Анален оргазъм

Да влезеш в магазина за сувенири през задната врата не е лошо, а дори притесненията са напразни – аналния оргазъм, вероятно е най-дългият и най-ярък от всички. В зоната на сфинктера са два много чувствителни мускулни пръстена, отново нервните окончания. А с въвеждането на стимулатор (пръст, пенис и др.) в ануса, задната стена на вагината също се стимулира и така нататък. “Най-дълбоката точка”, която не може да се постигне по време на нормалния секс, и оргазъм от  него е много специфичен и релаксиращ.

Изборът на устройства за анални игри се ограничава само от вашето въображение: плъгове, броеници, малки дилда, с вибрации и без – каквото искат вашият ум и тяло. Определено плюс на аналните играчки е способността да се имитира двойно проникване.

 НО, не забравяйте да се подготвите!
Предварително почистване, отсъствие на внезапни движения и голямо количество лубрикант! – Това е ключът към успеха!
За анален секс Ви препоръчваме използването на смазка на силиконова основа. Може да видите всички лубриканти тук.

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка